Feestweekend 10 jarig bestaan HaMu. | 04-03-2019

HaMu heeft het hele weekend in het teken gestaan van het 10-jarig bestaan!

Op vrijdag 1 maart mocht HaMu het 10 jarig bestaan vieren. Jan-Willem en Stefan zijn begonnen met het rondbrengen van overheerlijke slagroomtaarten naar bedrijven waar HaMu mee samenwerkt. Ook hebben de heren bij zakelijke relaties van HaMu een serveerplank met lekkernijen afgegeven. Op kantoor zijn mooie bossen bloemen afgeleverd, HaMu ontving ook een overheerlijke slagroomtaart en veel mensen hebben een kaartje gestuurd. Ook via Facebook en andere sociale media ontving HaMu felicitaties. Ontzettend leuk dat veel mensen HaMu een warm hart toedragen.

Na de lunch werden Jan-Willem en Stefan verrast door een gezamelijk cadeau van de ouders, een mooi kunstwerk voor aan de wand. De medewerkers van HaMu vonden dat de heren iets meer bij de tijd mochten zijn en hadden een klok laten maken met opdruk. En de kinderen van Jan-Willem en Stefan hadden een fotolijst met verschillende foto's om in kantoor op te hangen. De Partypan met warme hapjes van Buurman werd samen met de koele versnaperingen smakelijk ontvangen.

Op 2 maart om 12.00u werden alle medewerkers van HaMu met partners verwacht en met de bus werd iedereen naar Hotel De Wipselberg gebracht. Daar begon de middag met een kop koffie en taart. Het bedrijf SOS Events had een middagprogramma voor HaMu samengesteld en er werden 4 groepen gevormd die tegen elkaar mochten strijden voor de felbegeerde hoofdprijs!

Er is Levend tafelvoetbal gedaan, waarbij menig scheenbeen van kleur is verandert, Luchtbuks-schieten, een Memoryspel, Quad rijden, waarbij er was één iemand was die buiten het parcours extra meters maakte door uit de bocht te vliegen, het Expedite Robinson-spel, een Estaffetespel, 4 op een rij-basketbal, Krat stapelen, waarbij Wilco overduidelijk de winnaar was met het opstapelen van 21 kratjes! En als afsluiting van de dag de Escape-room. Hierbij kwam het winnende team als enige binnen de vastgestelde tijd uit de Escaperoom en team 1 werd dan ook de winnaar van de dag. 

Na alle inspanningen mocht er in de Ierse pub worden ontspannen en genoten worden van een hapje en een drankje tijdens de prijsuitreiking. De aansluitende winterbarbecue werd geheel verzorgd door hotel de Wipselberg. De rest van de avond was heel gezellig en stiekem blijkt dat Martijn een hele goede barkeeper en DJ is. Hij heeft menigeen voorzien van een drankje en zorgde als DJ voor een supergezellige sfeer. De bus heeft het HaMu-team weer veilig afgezet aan de Koppelstraat, waar nog een laatste drankje werd genuttigd en Jan-Willem de snackbar had geopend. Een geslaagde dag!

Op zondag ging het feestvieren nog even door. Met de gezinnen, de ouders en schoonouders van Jan-Willem en Stefan was afgesproken bij de bowlingbaan en werden er veel strikes en spares gegooid. Aansluitend zijn we naar  Restaurant Taverne gereden en heeft iedereen heerlijk genoten van het diner. Een mooie aflsuiting van dit feestweekend. 

 

 

 
Versierde kantine

 
Binnenkomst bij kantoor

 
Koffie en gebak

 
HaMu team en partners

 
Levend tafelvoetbal

 
Estafette spel

 
Quad rijden

 
Zaklopen met estafette

 
Schietgevaarlijk!

 
Estafette skippybal

 
Basketbal 4 op een rij

 
Expeditie Robinson

 
Wilco krat stapelen

 
Escaperoom

 
Winnende team!

 
Barbecue

 
Barkeeper Martijn

 
Gezelligheid in de Ierse pub

 
Ierse pub avond

 
Alle heren aan de bar.

Delen:

« Terug naar het overzicht