Image description
DUURZAME ENERGIE
Bij HaMu werken wij aan de toekomst met duurzame energie!

DUURZAME ENERGIE

Duurzame energie is energie, die is opgewekt uit onuitputtelijke bronnen. Voorbeelden hiervan zijn, windenergie, waterkrachtenergie, zonne-energie en biomassa. Bij het opwekken van duurzame energie, komt aanzienlijk minder CO2 vrij. De voorraden fossiele brandstoffen zoals aardolie, aardgas, steenkool en bruinkool zullen op raken. De toekomst zal zijn dat alle huishoudens en bedrijven geen gebruik meer maken van fossiele brandstoffen. Vooral gas. HaMu werkt ook aan duurzame energie.

PV PANELEN (ZONNEPANELEN)

Met PV panelen maakt u uw eigen elektriciteit. Dit is goed voor de natuur én voor uw portemonnee. Zo worden er veel PV panelen geplaats door HaMu. PV panelen zorgen ervoor dat u voor 100% groene energie opwekt en steeds meer mensen kiezen voor PV panelen op hun dak.  PV panelen bestaan uit zonnecellen die het daglicht opvangen en dit omzetten naar gelijkstroom. Omdat gelijkstroom niet gebruikt kan worden in een woning, wordt er altijd een omvormer geplaatst. De omvormer zet de gelijkstroom om naar wisselstroom, waardoor de elektriciteit klaar is voor gebruik.

WARMTEPOMP

Een warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor verwarming en warm water in huis. Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de lucht of grondwater. Deze warmte wordt door middel van een proces met een koude middel door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht. Vervolgens wordt dit gebruikt als ruimteverwarming en verwarmt eventueel het tapwater. U bespaart op uw gasrekening en de CO2 uitstoot is flink verlaagd. Voordelen van een warmtepomp zijn naast duurzaamheid: hoog rendement, lagere energiekosten en een langere levensduur. Warmtepompen zijn er in verschillende soorten en types. HaMu kan u goed adviseren welke warmtepomp het beste in uw woonsituatie past. 

Voor niets gaat de zon op. Profiteer ervan!

DE LAADPAAL

Ook voor elektrische voertuigen plaats HaMu laadpalen. Hierin zijn diverse mogelijkheden, laat u informeren door HaMu Totaalinstallateur.

>
<