Advies

Over HaMu

Voor goed advies kunt u bij HaMu terecht, geheel gratis en vrijblijvend!

Het begin

Bij HaMu komen veel aanvragen van mensen die een huis willen verbouwen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer. Of u wilt uw huis verduurzamen, zodat het klaar is voor de toekomst. Of u wilt uw woonruimte vergroten door het plaatsen van een uit- of aanbouw. Daarnaast zijn er ook aanvragen van bedrijven die advies willen op installatiegebied. Bij HaMu bent u altijd aan het goede adres!

Meedenken

Na het eerste contact maakt HaMu een afspraak met de klant om op locatie te kunnen kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Door de jarenlange ervaring kan HaMu praktisch met u mee denken, om zo kosten te kunnen besparen of het wooncomfort in uw huis te verhogen. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Offerte

Gemiddeld ontvangt u binnen twee à drie weken de offerte naar aanleiding van dit gesprek. Hierin wordt duidelijk omschreven welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden. Zo kunt u zien wat u allemaal kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Alles wordt helder met u, en eventueel andere betrokkenen, besproken.

Opdracht

Wanneer HaMu opdracht krijgt voor de uitgebrachte offerte, worden de materialen besteld en kunnen de werkzaamheden in overleg met u beginnen.